loc Str. Alexandru Odobescu, nr. 7, Bistrita   tel 0745.271.271 | 0363.401.273

Meniu

Meniul este gândit de Honoria, chef-ul nostru la cuțite împreună cu bucătarii noștri și este actualizat periodic în funcție de sezon. Servim în fiecare săptămână și meniul zilei de luni până vineri în limita porțiilor disponibile zilnic. Preparatul casei este piatra încinsă unde vă puteți pregăti diferite tipuri de carne (muschiulet de vițel, de porc sau mânzat) cu sare de mare, piper proaspăt, unt și rozmarin. Ospătarii noștri vă stau oricum la dispoziție.

De asemeni desertul recomandat de noi este Lava cake Venus. Acest deser are pentru noi un loc special. Venus a fost o doamnă care credem că asta a căutat la Bistrița, să ne lase nouă această rețetă și cum să iasă perfect. 

A lucrat în Italia în bucătărie 15 ani, era o femeie foarte harnică și a fost ca o mamă pentru noi. Nu ne prea ieșea de nici un fel lava cake ci ne iesea un fel de chec. Cu răbdare ne-a invățat cum să avem în oraș acest tortino, așa cum se zice in Italia și pe care l-a lăsat doar aici la Taverna Dogarilor, din toate restaurantele prin care a fost. Din păcate Venus era într-o fază terminală a unei boli incurabile și nu mai este printre noi. Fiindcă a știut să ne lase acest DAR acum îî poartă numele. Este și va rămâne pentru totdeauna nu doar un deser ci și o amintire de suflet.?

Premiul de excelență din partea

Str. Alexandru Odobescu, nr. 7, Bistrita  - 0745.271.271 | 0363.401.273

© Copyright Taverna Dogarilor 2024. Creare site Desy.ro
Suna-ne
Whatsapp
Messenger
Abonare Newsletter
Dând click pe butonul de Abonare, sunteți de acord ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate în conformitate cu Regulamentul UE 679/2016
Please wait